Aanbod

“Whatever you feel, you become. It is your responsibility.” Osho

Wat kan ik voor je betekenen


Merk je dat je telkens tegen dezelfde problemen of situaties aanloopt, ongewenste reacties krijgt, het overzicht kwijt bent, overloopt, komen veel lastige zaken bij elkaar? Vraag je je wel eens af 'of dit het nu is'? Dan gaan we in gesprek en bied ik je een neutraal luisterend oor.

Samen onderzoeken we hoe dit alles in je dagelijkse leven vorm heeft en op welke wijze je dit kunt aanpakken zodat je dit kunt doorbreken. Zo kun je in de toekomst meer vanuit jezelf en bewuster je leven leiden, meer vanuit jouw eigenheid en naar jouw wenselijkheid.

De aanpak is op basis van NLP en systemisch coachen (bijvoorbeeld een tafelopstelling), gecombineerd met mijn levenservaring en ervaring op het gebied van communicatie en bewustwording, theateroefeningen, humor, speelsheid en vooral mijn liefde voor de medemens en zijn gedrag.

Individuele sessies


Wanneer je toe bent aan een gesprek is het verloop als volgt: je neemt met mij contact op voor een intakegesprek. Dit is om kennis te maken en een beeld te krijgen van je vraag. Het intakegesprek duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur.

De duur van een traject is afhankelijk van je vraag. Na afloop van het traject wordt met jou bekeken wat het je heeft opgeleverd. Nà het traject blijf je natuurlijk welkom om nog eens een en ander te bespreken.

Workshop


Een dagje 'anders'
Een workshop gebaseerd op technieken en theorie uit NLP en Systemisch werk, gecombineerd met theater, met de nodige speelsheid en op luchtige wijze geserveerd. Wanneer je toe bent aan een dagje anders dan anders ben je van harte welkom deel te nemen aan deze workshop. Wanneer je 'het' niet meer weet, te veel aan je hoofd hebt, altijd maar voor anderen zorgt en het gevoel hebt niet aan jezelf toe te komen. Op deze dag sta je even stil bij jezelf .

Data en locatie volgen